Servicii Parteneri

Centrul Medical EliteMed este locul unde găsești o gamă largă de servicii în domeniul sănătății, de la cele mai simple investigații până la cele mai complicate tratamente.

Centrul Medical aduce prin activitatea sa specialiști și tehnică superioară care să asigure rapiditate, eficiență, calitate în realizarea programelor de promovare și îmbunătățire a stării de sănătate.

Servicii de calitate la OdontoMed și EliteMed.

La OdontoMed găsești o gamă variată de servicii medicale stomatologice, la prețuri avantajoase: estetica dentară, terapie, laser dentar, radiologie, chirurgie, extracție dentară etc.

Iar EliteMed, în afară de serviciile dedicate stomatologiei, oferă servicii medicale generale, cum ar fi cardiologie, ultrasonografie, ORL, pediatrie etc.

Pe parcursul ultimelor 10 ani, cele două clinici au deservit sute de pacienți, atât din țară, cât și din străinătate. Iar tendința și dorința experților din clinică este de a majora numărul pacienților deserviți din străinătate.

Cum te înregistrezi la clinică?

Poți să alegi metoda care ți-e mai comodă – telefon sau pagină web.

Pe on-line îți alegi ora, data, medicul și tipul de serviciu de care ai nevoie.

Mai mult decât atât, tot electronic poți primi radiografiile, tratamentul sau alte rezultate de care ai nevoie.

De ce să alegi serviciile OdontoMed și EliteMed?

Beneficiezi de servicii de o înaltă calitate, la prețuri rezonabile, oferite de profesioniștii în domeniul.

Și, toți clienții NEXUS beneficiază de o reducere de 10 la sută la toate serviciile din cele două clinici.

Cu experienţa de peste 187 de ani în domeniul asigurărilor, grupul austriac GRAWE a intrat pe piaţa de asigurări a Republicii Moldova în aprilie 2004, prin înfiinţarea companiei «GRAWE Asigurare de Viaţă» SA. La început activitatea companiei s-a impus prin prestarea serviciilor în domeniul asigurărilor de viaţă, fiind până în prezent cel mai mare furnizor de asigurări de viaţă din ţară .

Rezultatele excelente şi evoluţia companiei „GRAWE Asigurare de Viaţă” SA, dar şi dorinţa de a îmbogăţi totodată gama produselor de asigurări oferite în Moldova au motivat grupul GRAWE să achiziţioneze compania locală „Carat” SA.  Astfel, cu un nou nume, „GRAWE Carat Asigurări” SA, devine prima companie din Republica Moldova, ce oferă clienţilor săi întreaga paletă de produse de asigurări de viaţă şi asigurări generale, la cele mai înalte standarde europene.

Filosofia celor de la GRAWE Carat este să pună întotdeauna clientul în centrul atenției şi și-au propus ca obiectiv constant dezvoltarea de produse şi servicii la cele mai înalte standarde de calitate şi costuri de achiziţie cât mai scăzute. Conceperea de noi produse a devenit o direcţie strategică de dezvoltare a GRAWE Carat Asigurări, astfel şi în acest an au lansat asigurări inovatoare pe piaţa locală a asigurărilor.

Lunga tradiţie în domeniul asigurărilor le-a permis să construiască şi să consolideze o imagine de putere financiară, stabilitate şi profesionalism.

Pentru ei, motto-ul „Asigurarea de partea Ta.” nu este o simplă afirmaţie. Colegii noștri traduc acest lucru în practică prin concentrarea asupra nevoilor fiecărui client, prin ataşamentul faţă de necesităţile şi dorinţele acestora şi își propun să fie percepuţi ca un partener de încredere pe termen lung.

Este o companie cu tradiţie şi în aproape un deceniu de continuitate pe piaţa Republicii Moldova au dobândit experienţă, credibilitate şi notorietate.

BC „Moldova Agroindbank” SA este o bancă sistemică universală, orientată spre prestarea serviciilor financiare, inovative şi înalt tehnologizate tuturor segmentelor de clienţi, persoane fizice şi juridice.
MAIB ţine pasul ultimelor tendinţe în prestearea serviciilor financiare, fiind sinonimul unor proiecte exclusive pe piaţa bancară naţională, precum:

cardurile American Express – MAIB este reprezentantul exclusiv al companiei American Express în Republica Moldova şi deţine licenţa exclusivă pe piaţa Republicii Moldova de emitere şi acceptare a cardurilor cu brandul American Express;

tehnologia de plată contactless – oferită prin intermediul cardurilor bancare a trei sisteme de plăţi internaţionale: MasterCard, Visa şi American Express. Inovaţia presupune efectuarea tranzacţiilor „fără contact” la POS-Terminale prin simpla apropiere a cardului de terminal, fără a-l transmite casierului;

cardurile premium – MAIB oferă cel mai mare spectru de carduri premium – MasterCard Gold, MasterCard Platinum, MasterCard World Elite, Visa Gold, Visa Platinum, American Express Gold de credit, American Express Gold de debit;

proiectul Bancassurance – graţie acestui proiect, clienţii pot accesa orice tip de asigurare chiar în incinta băncii. Clienţii pot beneficia de toate tipurile de asigurări: răspundere civilă auto, carte verde, CASCO, asigurarea bunurilor, asigurare de sănătate peste hotare şi asigurare împotriva accidentelor;

serviciul Internet banking – bazat pe platforma Bankflex-Multychannel;

 

serviciul 3D Secure cu parolă dinamică şi standardul ISO 27001:2013 – cele mai înalte standarde de securitate la operaţiunile cu cardul şi on-line aplicate de către bancă, etc.

MAIB este liderul incontestabil al pieţei bancare din Republica Moldova

MAIB este liderul pieţei bancare din ţară, deţinînd cele mai mari cote la principalii indicatori financiari. Datele pentru anul 2016 arată că banca are o cotă de piaţă de 27,1% la active, 30,6% la credite, 28,1% la depozite, inclusiv 30,2% — depozite persoane fizice, precum şi 27,9% din tot volumul de profit pe sistemul bancar din ţară.

De asemenea, pe parcursul anului 2016, băncii i-au fost acordate un şir de trofee, distincţii şi aprecieri pentru rezultate financiare deosebite, care vin să întărească încă o dată poziţia MAIB de bancă lider:

Titlul de „Cea mai bună bancă comercială din Moldova în anul 2016”, conferit al patrulea an consecutiv de Publicaţia financiară internaţională „Global Banking & Finance Review”;

Titlul de “Cea mai bună bancă din Moldova” în Topul celor mai bune bănci de pe pieţele emergente din Europa Centrală şi de Est (The World’s Best Emerging Markets Banks in Central & Eastern Europe 2016), fiind singura instituţie bancară din ţara noastră inclusă în acest clasament;

Lider în Clasamentul eficienţei bancare efectuat de Agenţia de Rating şi Evaluare EVM Group (Estimator-VM), pe parcursul trimestrului I al anului 2016;

Locul 71 printre cele mai mari 100 de bănci din Europa de Sud-Est în 2016, urcând 11 poziţii comparativ cu anul precedent;

 

Locul 68 în topul celor mai mari bănci din CSI „Top 100 cele mai profitabile bănci din CSI”, efectiat de Ria Rating;

Premiul de Aur al Asociaţiei băncilor Europei Centrale şi de Est (BACEE) pentru prezentare excelentă, transparentă şi dezvăluire exhaustivă a informaţiei în raportul anual pentru 2015.

Centrul Medical Privat „Sănătate EVP” au o experiență de peste 25 de ani de existență și un colectiv de 28 de medici calificați, cu o gamă largă de servicii.

Mai mult ca atât, special pentru clienții NEXUS Centrul „Sănătate EVP” va oferi și o reducere de 10% la absolut toate serviciile sale. 

Serviciile Sănătate EVP

La Clinica ”Sănătate EVP” poți beneficia de o mulțime de servicii medicale, începând cu o simplă analiză a sângelui, până la cele mai complexe teste. Unicul serviciu indisponibil este examenului radiologic.

Pe lângă numărul mare de servicii, Clinica este dotată și cu e secție de recuperare.

Care este experiența medicilor?

Colectivul Centrului este format din 28 de persoane. De bază sunt 12 specialiști, care au o experiență bogată și ani de muncă la activ.

Cum te poți programa și ajunge la Centrul ”Sănătate EVP”?

Procedura de înscriere la serviciile medicale și la medicii Centrului  este foarte accesibilă și poate fi făcută prin mai multe căi.

  1. Te poți programa online, pe pagina de internet a Centrului –  md  
  2. Te poți programa telefonic, la unul dintre aceste numere:

 0(22) 56-55-75,  069-90-72-5

Poți merge direct la ei. Îi găsești în Chișinău, str. Cuza Vodă, 23

Și nu uita, ca să beneficiezi de o reducere de 10% treci pe la unul dintre Centrele NEXUS și ia-ți formularul de referință către Centrul ”Sănătate EVP” (cuponul cu ofertă).

Fie că e vorba de o călătorie de afaceri sau de o vacanţă, de o evadare pentru perioada week-end-ului sau de un sejur de lungă durată, fiecare din noi vrea să uite de griji şi să fie în siguranţă din prima clipă a călătoriei şi până la finele acesteia. Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia şi călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hotele, închirierea autoturismelor.

De-a lungul a 20 de ani, timp în care Voiaj International a ocupat locul de lider pe piaţa turistică a Republicii Moldova şi şi-a creat reputaţia de companie stabilă, de încredere, a demonstrat clienţilor săi de nenumărate ori că scopul major al agenţiei este satisfacerea deplină a cerinţelor clienţilor săi.

Voiaj International tinde spre prezenţa sa internaţională, fiind prima agenţie din Moldova, acreditată internaţional IATA, în 2002 devenind partener al Carlson Wagonlit, ceea ce permite diversificarea spectrului serviciilor oferite, precum şi ridicarea acestora la un nivel mai înalt. Voiaj International se specializează în domeniul rezervării şi emiterii biletelor de avion, colaborând cu majoritatea companiilor aeriene naţionale şi internaţionale. Rezervarea biletelor de avion este posibilă acum şi online!

Prin intermediul Voiaj International puteţi beneficia din plin de servicii de top în domeniul turismului.

Voiaj International acordă o atenţie deosebită clienţilor corporativi, economisindu-le timpul prin crearea itinerariilor optime cu cele mai comode conexiuni, prin livrarea biletelor per e-mail sau la sediile acestora, oferindu-le condiţii speciale şi un şir de servicii suplimentare prin încheierea contractelor de colaborare.

Pentru clienţii fideli ai Voiaj International, agenția a creat un program de fidelitate Club Voiaj.
Voiaj International îşi bucură de fiecare dată clienţii săi fideli prin oferirea serviciilor personalizate, a surprizelor plăcute din partea agenţiei, a promoţiilor, a tarifelor preferenţiale.

Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni, Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie Moldova,Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie Chisinau,reunificarea/ reunificare a familiei in Anglia/UK/Marea Britani /pentru moldoveni,viza/visa de familie pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa de luncu/munca in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa turistica in Anglia/UK/Marea Britani pentru moldoveni,viza/visa de student/pentru studenti in/pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa de vizitator in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,aplicarea la viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,deschiderea viza/visa in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,Viză Marea Britanie: consultăm/consultatii completăm, programăm – servicii legale,Consultatii viza/visa pentru/in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni Yandex.Metrica