НЕКСУС Унгень

Dana Țugulea

specialist migrație și dezvoltare 

Dana este sufletul nostru, ea știe să asculte, să analizeze și să dea sfaturi (dacă ai nevoie de ele). Dana știe să-și păstreze calmul în situații de stres, îi place să călătorească și să descopere lumea, dar și lumea din ea.
Dana are o super-putere – ea are mereu o soluție înțeleaptă, iar dacă n-o are, o găsește.
vezi articole

Olga Cvasniuc

specialist migrație și dezvoltare

Olga are simțul umorului și știe să-l folosească în așa fel încât toată lumea să fie mulțumită și bine-dispusă. Olga poate face în paralel mai multe lucruri, dar dacă se apucă de ceva, atunci se dizolvă în activitatea pe care o are.
Olga are o super-putere – este dinamică, iar dacă e nevoie, îi ”deșteaptă” și pe cei mai adormiți.
vezi articole

Andrian Cheptonar

directorul Centrului NEXUS Ungheni

Andrian este cel mai vorbăreț membru al echipei. Andrian știe să povestească multe, dar niciodată nu spune ceea ce nu trebuie. Nu-i place să se implice în activități mici sau neînsemnate, el alege să facă puține, bune și de rezonanță.
Andrian are o super putere – capul lui este înzestrat cu o minte ascuțită care se pricepe la strategii și scheme complicate.
vezi articole

Статьи НЕКСУС Унгень

Мы находим здесь

ул. Барбу Лэутару, 26
(+373) 606 696 39
ungheni@nexusnet.md
nexus_ungheni

Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni, Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie Moldova,Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie Chisinau,reunificarea/ reunificare a familiei in Anglia/UK/Marea Britani /pentru moldoveni,viza/visa de familie pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa de luncu/munca in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa turistica in Anglia/UK/Marea Britani pentru moldoveni,viza/visa de student/pentru studenti in/pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa de vizitator in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,aplicarea la viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,deschiderea viza/visa in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,Viză Marea Britanie: consultăm/consultatii completăm, programăm – servicii legale,Consultatii viza/visa pentru/in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni Yandex.Metrica