НЕКСУС Резина

Ghenadie Gaidibadi

directorul Centrului NEXUS Rezina

Ghenadie are mereu un plan de rezervă, dacă nu merge ceea ce și-a planificat, el scoate un as din mânecă. Ghenadie nu-și iese din fire ușor. El este calm, echilibrat și are un simț al umorului pipărat. Ghenadie nu-și face probleme, în schimb poate să le rezolve.
Ghenadie are o super-putere –  este ”pur și simplu”, din acest motiv oamenii sunt atrași de el

Natalia Harștea

specialist migrație și dezvoltare

Natalia e ”curioasa” noastră. Ea vrea să știe, să facă și să le reușească pe toate. Dacă nu înțelege ceva, întreabă, până găsește răspunsul de care are nevoie. Se apucă de mai multe activități în paralel și dacă e nevoie, mobilizează întreaga echipă ca să-i iasă ceea ce și-a propus.
Natalia are o super-putere – ea are atât de mult zel, încât poate să-l împartă cu toată echipa și încă să-i mai rămână pentru o lună de muncă.

Статьи НЕКСУС Резина

Мы находим здесь

Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni, Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie Moldova,Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie Chisinau,reunificarea/ reunificare a familiei in Anglia/UK/Marea Britani /pentru moldoveni,viza/visa de familie pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa de luncu/munca in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa turistica in Anglia/UK/Marea Britani pentru moldoveni,viza/visa de student/pentru studenti in/pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa de vizitator in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,aplicarea la viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,deschiderea viza/visa in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,Viză Marea Britanie: consultăm/consultatii completăm, programăm – servicii legale,Consultatii viza/visa pentru/in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni Yandex.Metrica