НЕКСУС Единец

Alina Postolachi

specialist migrație și dezvoltare

Alina vorbește cel mai puțin, dar atunci când spune ceva, o zice cu mult tact și exact când trebuie. Ea știe să amortizeze orice conflict și depune tot sufletul în activitatea pe care o face. Cât de bine știe să lucreze cu creierul, pe atât de bine o face și cu mâinile. Ea creează bijuterii lucrate măiestrit cu propriile mâini.
Alina are o super-putere —  are multă răbdare cu cei mai dificili clienți

Cristina Dolghii

specialist migrație și dezvoltare

Cristina este energizantul nostru. Ea e activă, plină de idei și emană multă energie pozitivă. Poate să lucreze 16 ore fără întrerupere și dimineață să revină la lucru plină de forțe și inspirație. Este responsabilă și face totul la timp și cu mare grijă.
Cristina are o super-putere – ea mereu are o idee pentru o nouă activitate.
vezi articole

Alina Reșetnicov

directorul Centrului NEXUS Edineț

Alina este ”mercurul” de la NEXUS. Ea dacă își propune să facă ceva, nimic n-o poate opri. Este hiper-activă, uneori chiar ni se pare că are o baterie de rezervă de la care se alimentează. Adoră provocările și viteza. Ea reușește să le facă pe toate din mers.
Alina are o super-putere – ea poate fi în mai multe locuri odată.
vezi articole

Статьи НЕКСУС Единец

Мы находим здесь

ул. Индепенденцей, 53
(+373) 606 696 38
edinet@nexusnet.md
nexus_edinet

Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni, Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie Moldova,Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie Chisinau,reunificarea/ reunificare a familiei in Anglia/UK/Marea Britani /pentru moldoveni,viza/visa de familie pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa de luncu/munca in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa turistica in Anglia/UK/Marea Britani pentru moldoveni,viza/visa de student/pentru studenti in/pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa de vizitator in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,aplicarea la viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,deschiderea viza/visa in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,Viză Marea Britanie: consultăm/consultatii completăm, programăm – servicii legale,Consultatii viza/visa pentru/in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni Yandex.Metrica