НЕКСУС Чимишлия

Irina Coropceanu

specialist migrație și dezvoltare

Irina are timp și răbdare. Ea nu se grăbește, pentru că în capul ei lucrurile stau bine aranjate și ea știe că tot ceea ce-și propune o să facă, fără să alerge. Cârlionțata noastră mereu e pozitivă, chiar dacă afară tună și fulgeră, ea zâmbește.
Irina are o super-putere – ea oferă clienților nu doar consultanță și asistență, dar și suport emoțional (ea înțelege atât de bine clienții, că poate plânge în rând cu ei, dacă e nevoie)

Sergiu Andronachi

directorul Centrului NEXUS Cimișlia

Sergiu este ”generalul” echipei, deși a plecat din armată cu mai mulți ani în urmă, armata  n-a plecat din el. Continuă să muncească după aceleași reguli militărești: punctualitate, respect, rapiditate și subordonare. Sergiu niciodată nu stă pe loc, îi plac provocările și nu se lasă doborât de ele.
Sergiu are o super-putere – niciodată nu încalcă promisiunile făcute.

Статьи НЕКСУС Чимишлия

Мы находим здесь

ул. Штефан чел Маре 14
(+373) 062 100 410
sergiu.andronachi@iasci.info
sergiu.a_iasci

Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni, Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie Moldova,Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie Chisinau,reunificarea/ reunificare a familiei in Anglia/UK/Marea Britani /pentru moldoveni,viza/visa de familie pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa de luncu/munca in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa turistica in Anglia/UK/Marea Britani pentru moldoveni,viza/visa de student/pentru studenti in/pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa de vizitator in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,aplicarea la viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,deschiderea viza/visa in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,Viză Marea Britanie: consultăm/consultatii completăm, programăm – servicii legale,Consultatii viza/visa pentru/in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni Yandex.Metrica