НЕКСУС Кишинэу

Alexandru Băieșu

specialist migrație și dezvoltare

Alexandru este rapid-ul echipei. Când totul ”arde”, el este cel care salvează situația, știe cum să aranjeze lucrurile ca să iasă bine, frumos și la timp.
Alexandru are o super-putere – știe să cocheteze, interpreteze, dar și să ocolească legea, pentru că da, el este avocat.

Alexandru Manoli

specialist migrație și dezvoltare

Atunci când ceva nu știi, vii la Sandu și te informezi. Sandu este expertul și le cunoaște pe toate. Iar dacă nu le cunoaște, atunci găsește sursa corectă și oficială de unde să se documenteze.
Sandu are o super-putere – timp de o oră poate îndeplini 100 de câmpuri pentru formularul de obținere a vizei pentru Marea Britanie.
vezi articole

Radu Tucan

directorul Centrului NEXUS Chișinău

Radu nu e ”șeful”, el este liderul echipei din Chișinău. Știe să asculte, să analizeze și să cântărească bine înainte de a lua o decizie. Nu-i plac riscurile, iar ca să-și asume unul, are nevoie de multe argumente, care ar demonstra că merită implicarea.
Radu are o super putere – cu umorul său poate salva orice situație de criză.
vezi articole

Mihai Cebotari

specialist migrație și dezvoltare, supervizor

Mihai este cercetătorul. Tot ce înseamnă studii și cercetări, asta e legat de el. Tot el este scepticul NEXUS. Înainte de a aproba sau de a lua o decizie, Mihai trebuie să analizeze și să înlăture toate pericolele existente și inexistente.
Mihai are o super-putere — poate să-și canalizeze toată atenția și răbdarea ca să desfacă firul în patru.
vezi articole

Статьи НЕКСУС Кишинэу

Мы находим здесь

Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni, Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie Moldova,Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie Chisinau,reunificarea/ reunificare a familiei in Anglia/UK/Marea Britani /pentru moldoveni,viza/visa de familie pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa de luncu/munca in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa turistica in Anglia/UK/Marea Britani pentru moldoveni,viza/visa de student/pentru studenti in/pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa de vizitator in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,aplicarea la viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,deschiderea viza/visa in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,Viză Marea Britanie: consultăm/consultatii completăm, programăm – servicii legale,Consultatii viza/visa pentru/in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni Yandex.Metrica