НЕКСУС Кахул

Natalia Babără

specialist migrație și dezvoltare

Natalia e plină de energie și mereu e cu zâmbetul pe buze. Este atentă la detalii și știe cum să împacheteze frumos și cu bun gust vorbele și faptele. Deși vorbește puțin, are grijă ca toată lumea din jurul ei să fie împăcată și mulțumită.
Natalia are o super putere – știe să negocieze și să obțină ceea ce-și propune.
vezi articole

Tamara Caranic

specialist migrație și dezvoltare

Tamara știe să tacă mult, să analizeze profund și să-și păstreze calmul. Dar pe de altă parte, ea vorbește cel mai tare atunci când sunt încălcate principiile morale și este o luptătoare dură împotriva nedreptăților.
Tamara are o super-putere – este pedantă și are grijă ca partenerii și clienții NEXUS să fie satisfăcuți în aceeași măsură.

Stela Bunescu

directorul Centrului NEXUS Cahul

Stela e fină și micuță la exterior, dar puternică și mare în interior. Totul de ce se apucă, face cu multă pasiune, devotament și responsabilitate. Pentru ea nu există provocări prea mare. Stela mai întâi se sperie de ele, apoi le face față cu brio.
Stela are o super-putere – poate face în același timp mai multe lucruri în paralel.

Статьи НЕКСУС Кахул

Мы находим здесь

Площадь независимости, 6
(+373) 606 696 37
cahul@nexusnet.md
nexus_cahul

Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni, Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie Moldova,Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie Chisinau,reunificarea/ reunificare a familiei in Anglia/UK/Marea Britani /pentru moldoveni,viza/visa de familie pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa de luncu/munca in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa turistica in Anglia/UK/Marea Britani pentru moldoveni,viza/visa de student/pentru studenti in/pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa de vizitator in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,aplicarea la viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,deschiderea viza/visa in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,Viză Marea Britanie: consultăm/consultatii completăm, programăm – servicii legale,Consultatii viza/visa pentru/in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni Yandex.Metrica