DISTRIBUIȚI
Când te pregătești să mergi în vacanță, te gândești ca țara și locul de destinație să-ți ofere experiențe noi și pozitive. Iar în urma călătoriei să te alegi cu multă energie care să-ți ajungă până la următorul concediu. Tocmai la tine s-a gândit agenția de turism ”ALL4GO”. Partenerii noștri de la Cahul, au pregătit oferte frumoase ca să ai o vacanță relaxantă și cu foarte puțin efort depus din partea ta.

ALL4GO are contracte directe cu furnizorii de servicii internaționali, care-ți oferă posibilitatea să alegi din peste 250 000 de hoteluri din lume. Da, în funcție de grosimea buzunarului tău poți selecta destinația perfectă: hoteluri cu prețuri mici sau locații de lux, aflate în 185 de țări cu tarife exclusive, pachete de vacanță ”early booking” sau ”last minute”.  Mai mult decât atât, agenția îți oferă posibilitatea de a plăti în rate așa încât să nu fii stresat pentru organizarea vacanței.

De asemenea, la ALL4GO găsești bilete de avion, suport pentru obținerea vizelor turistice și asigurare medicală de călătorie.

Sfat: fără asigurare medicală nu te porni de acasă. Dacă ești asigurat, reduci costurile serviciilor medicale din țările turistice, care sunt foarte mari comparativ cu cele din țara noastră.

Direcțiile cele mai solicitate de moldoveni sunt Bulgaria, Grecia și Turcia:

Dacă vrei să explorezi natura și să petreci un timp calm la mare, atunci Bulgaria este o ofertă bună la un preț accesibil. Cu stațiuni relaxante – și la un preț moderat, Bulgaria a fost mereu una dintre atracțiile turistice preferate de moldoveni.

Dacă ești atras de obiective turistice și istorice, ALL4GO îți recomandă Turcia și Grecia. Acolo poți descoperi castele, stațiuni și zone care ascund ruinele istorice ale culturilor. Parteneriatele încheiate de ALL4GO cu hotelurile din întreaga lume, oferă condiții pe placul și potrivit bugetului tău. De asemenea, ai posibilitatea să descoperi țările de destinație cu ajutorul ghizilor, așa că nici vorbă de plictiseală.

Agenţii de vânzări ALL4GO caută  cele mai bune tarife de bilete de avion la toate companiile aeriene: Aeroflot, Air Baltic, Air Canada, Air Moldova, Alitalia, Austrian Airlines, Blue Air, Easy Jet, Iberia,    Meridiana, RyanAir, S7 Airlines, Tandem Aero, Tarom Turkish Airlines, Ukrainian International, United Airlines, Ural Airlines, Vim Airlines, Volotea, Wizz Air, British Airlines.

All4GO este partenerul tău de încredere și îți oferă asistență turistică pe tot parcursul sejurului.

Contacte: Cahul, str. Ștefan cel Mare 110, et.2 of.3

Telefoane: 0 787 47 148 sau 0299 32 3 41