Arrow
Arrow
Arrow
Arrow
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Slider

Noi creăm conexiuni, de asta și ne numim NEXUS. Pe de o parte, există migranții moldoveni – clienții noștri. Pe de altă parte, există furnizori de servicii – partenerii noștri. Tot ce facem este să formăm legături între ei. Clienții au nevoie de servicii de calitate, iar partenerii caută clienți. Așa că noi încercăm să întâlnim cererea cu oferta.

Toți cei care sunt implicați în procesul de migrație - se pregătește să plece în străinătate, se află acolo sau are rude/prieteni peste hotare, sau se gândește să revină în țară sau deja s-a întors are o sumedenie de întrebări, răspunsul cărora necesită mult efort și consumă mult timp. Noi suntem cei care căutăm răspunsurile, oferindu-le gratuit clienților noștri. Pentru asta încheiem parteneriate cu instituțiile publice, companiile private și organizațiile nonguvernamentale care pot oferi exact soluțiile de care au nevoie migranții moldoveni și familiile acestora.

Suntem o rețea de șase Centre deschise în țară la Cahul, Chișinău, Cimișlia, Edineț, Rezina și Ungheni, precum și aici, în acest spațiu virtual, dar și un centru peste hotare la Paris. Oricare ar fi modalitatea prin care ne ceri ajutor, NEXUS va răspunde primi cu zâmbetul pe buze și soare în oficiu, indiferent de timpul de afară.

Nicolaas de Zwager – Fondator și Director IASCI – Coordonatorul NEXUS

Ajutăm moldovenii să-și atingă obiectivele legate de migrație – de la faza dinaintea plecării până la reîntoarcere – printr-o rețea de Centre de Servicii integrate și orientate pe piață, care le va oferi informații specializate, asistență individuală și soluții concrete din partea partenerilor NEXUS.

Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni, Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie Moldova,Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie Chisinau,reunificarea/ reunificare a familiei in Anglia/UK/Marea Britani /pentru moldoveni,viza/visa de familie pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa de luncu/munca in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa turistica in Anglia/UK/Marea Britani pentru moldoveni,viza/visa de student/pentru studenti in/pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa de vizitator in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,aplicarea la viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,deschiderea viza/visa in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,Viză Marea Britanie: consultăm/consultatii completăm, programăm – servicii legale,Consultatii viza/visa pentru/in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni Yandex.Metrica