DISTRIBUIȚI

Timp de patru am informat din surse veridice și demne de încredere despre procesul migrației. Am avut grijă ca persoanele care se află la o etapă sau la alta în migrație să primească suportul, dar și sprijinul necesar pentru a migra legal. Nu în zadar, crezul nostru a fost, este și va fi ”migrează pregătit, revino mulțumit!”

Pentru că ne dorim să fii în siguranță tu și familia ta, IASCI a dezvoltat un concept absolut necesar pentru depozitarea și păstrarea în siguranță ale actelor, MAPA MIGRANTULUI.
Mapa este un ghid, dar și un bun loc în care să depozitezi actele întregii tale familii.

În această mapă poți găsi lista de acte absolut necesare pe care trebuie să le ai cu tine înainte de a pleca în străinătate, actele care atestă studiile, lista numerelor în caz de urgență, lista ambasadelor, dar și câteva recomandări practice care vor ușura procesul de migrație.

Acest concept marca IASCI-NEXUS vine să informeze și să responsabilizeze cetățenii țării noastre.

Prin acest obiect-depozit te îndemnăm să-ți pregătești din timp actele necesare, dar și să ai grijă și de cei care rămân acasă – copii, sau persoane care au nevoie de îngrijiri speciale.

NEXUS te ghidează cum să întocmești această listă de documente personale, care reflectă statutul social, familial, educațional, financiar și cel de proprietate. Mai mult decât atât, noi te ghidăm și-ți spunem la cine trebuie să apelezi ca să le obții mai rapid și mai ușor.

Sfatul nostru este ca această listă de acte (pe care o găsești în Mapă) s-o deții în două exemplare, una dintre ele să fie cu tine, în țara în care urmează să migrezi și alta să rămână în țara de origine (Moldova). Acest lucru îți va ușura viața în caz de situații excepționale, cum ar fi pierderea actelor originale, furt sau catastrofe naturale, cum au fost inundațiile din primăvara 2016, atunci când au spălat casele migranților din Franța.

Tot ce trebuie să faci e să intri la unul dintre Centrele NEXUS și să ceri de la consultanți noștri o mapă, pe care o poți obține absolut gratuit până la finele anului 2017.

Doar cu NEXUS, migrează pregătit, revino mulțumit!