DISTRIBUIȚI
Dragi prieteni, partenerul nostru de la Edineț, ”I.I. Nicolae Colenco” (servicii și mărfuri de pirotehnică), special pentru voi, cei care vă pregătiți de nunți, cumetrii, botezuri, baluri de absolvire etc, propune o gamă largă de servicii care vă garantează o sărbătoare și mai frumoasă.

Sarcina specialiștilor și mărfurilor de la Nicolae Colenco este să-ți surprindă plăcut oaspeții, dăruindu-le impresii de neuitat. Iar petrecerea ta va fi colorată și plină de lumină. Un show extraordinar și de neuitat pentru sărbătoarea ta este gata să picteze cerul cu lumini aprinse, creându-ți momente formidabile.

Show-ul proiectat pe cer va fi unul dintre cele mai uimitoare momente ale serii. Sau, cel puțin așa promite partenerul nostru. Iar ca să te convingi dacă e adevărat sau nu, încearcă produsele oferite de el.

Alegerea și lansarea produselor pirotehnice trebuie încredințate doar specialiștilor în domeniu. Profesioniștii Companiei “Nicolae Colenco” o să-ți pregătească un program special, adaptat petrecerii tale. Și lucrul cel mai important e că toată această frumusețe o să fie asigurată de specialiști în domeniulu, ceea ce înseamnă că oaspeții tăi vor fi protejați de orice pericol.

Pentru detalii, contactați echipa “Nicolae Colenco”:

069 21 28 78 – Nicolae.

P Acest articol conține plasare de produs. Toată răspunderea privind calitatea și prețul produsului aparține I.I. “Nicolae Colenco”.