DISTRIBUIȚI
Turismul medical este un concept tot mai cunoscut și utilizat în rândurile moldovenilor din străinătate. Mulți dintre cei plecați din Moldova, își iau în mod intenționat concediu ca să revină acasă pentru tratamente medicale. Iar acest lucru este popular, în mod special pentru serviciile stomatologice. Moldovenii aleg să-și vindece dinții la baștină, iar acest lucru se datorează prețului accesibil la serviciile medicale de calitate, comparativ cu cele internaționale.

Iar ca serviciile medicale să fie la prețuri și mai avantajoase, ne-am propus să încheiem cât mai multe acorduri de parteneriate cu clinici medicale, care să ofere reduceri clienților NEXUS. Special pentru cei care vor o reparație dentară și tratamente medicale de calitate, proaspeții noștri parteneri, Clinicile OdontoMed și EliteMed oferă o reducere de 10% pentru orice serviciu ales.

Ca să beneficiezi de această ofertă, trebuie să vii la NEXUS, să-ți iei cuponul de reduceri și să-l prezinți la clinică.

Servicii de calitate la OdontoMed și EliteMed.

La OdontoMed găsești o gamă variată de servicii medicale stomatologice, la prețuri avantajoase: estetica dentară, terapie, laser dentar, radiologie, chirurgie, extracție dentară etc.

Iar EliteMed, în afară de serviciile dedicate stomatologiei, oferă servicii medicale generale, cum ar fi cardiologie, ultrasonografie, ORL, pediatrie etc.

Pe parcursul ultimelor 10 ani, cele două clinici au deservit sute de pacienți, atât din țară, cât și din străinătate. Iar tendința și dorința experților din clinică este de a majora numărul pacienților deserviți din străinătate.

Cum te înregistrezi la clinică?

Poți să alegi metoda care ți-e mai comodă – telefon sau pagină web. Pe on-line îți alegi ora, data, medicul și tipul de serviciu de care ai nevoie.

Mai mult decât atât, tot electronic poți primi radiografiile, tratamentul sau alte rezultate de care ai nevoie.

De ce să alegi serviciile OdontoMed și EliteMed?

Beneficiezi de servicii de o înaltă calitate, la prețuri rezonabile, oferite de profesioniștii în domeniul.

Prima consultație la stomatologie este gratuită, sau dacă se stabilește un volum mai mare de lucru, în timpul consultației, se achită consultația, care costă 50 de lei. Iar ulterior, dacă nu ai nevoie de tratament, banii ți se restituie.

Și nu uita de reducerea de 10 la sută la toate serviciile din cele două clinici, oferită cu ajutorul NEXUS.

Vino la NEXUS, cere cuponul de reducere și ai grijă de sănătatea ta!