DISTRIBUIȚI
Vară, soare, vacanță, mare, călătorii… sună bine, nu? Știm că stai cu gândul la toate aceste atracții estivale, pentru că noi tot așa facem (dar nu spunem nimănui). Și ca să nu fie doar un simplu gând ”de ducă”, pe care să-l amâni de la o zi la alta, noi îți dăm un motiv ca să-ți cumperi biletul de avion. NEXUS, împreună cu Voiaj International, îți oferă un cupon-cadou în valoare de 200 de lei, iar destinația o alegi tu!

Partenerul nostru, Voiaj International, care are o experiență de 22 de ani pe piața turistică din Moldova, a pregătit o ofertă de vară pentru toți cei care-și doresc o călătorie. Tot ceea ce trebuie să faci e să-ț ialegi țara și orașul în care vrei să zbori. Vii la unul dintre centrele NEXUS, ceri reducerea de 200 de lei și cu acest cupon mergi la operatorii Voiaj International ca să-ți rezervezi biletul.

Apropo, dacă vrei să prinzi oferta, trebuie să te grăbești. Ea este valabilă până la 30 iunie, 2017.

Iată câteva motive ca să-ți pregătești călătoria cu Voiaj International.

Rezervarea și emiterea de bilete de avion la cele mai mici prețuri, pe rute internaționale pentru mai mult de 200 linii aeriene, din peste 115 țări, inclusiv operatorii majori de curse low-cost;

Rezervarea și emiterea suplimentară de bilete de tren pe rute internaționale;

Servicii de cazare și masă în țară și în străinătate la peste 50.000 de hoteluri printr-o paletă largă de furnizori ce permite identificarea celor mai mici tarife posibile;

Emiterea de asigurări de sănătate de mai multe tipuri;

Organizarea odihnei în orice colț al lumii;

Servicii de transfer în țară și în străinătate;

BONUS: Taxi gratuit până la Aeroportul Chişinău;

Îndeplinirea formalităților de înregistrare (check-in) online.

Este suficient să te prezinţi cu cuponul până la 30 iunie în unul din centrele NEXUS şi să profiţi de REDUCEREA de 200 lei pentru un bilet de avion..

Astfel vei profita de reducere şi, în plus, te vei înscrie în tombola gratuită, unde poţi câştiga un bilet de avion tur-retur spre orice destinaţie pe care o vei alege!

Fii cu ochii pe noi, promitem să revenim cu oferte atractive.

Doar cu NEXUS migrează pregătit, revino mulțumit!

Sursa foto: stocksnap.io