DISTRIBUIȚI
Semnarea acordului de parteneriat NEXUS-Intralex: Inesa Foltea și Ulrike Bruderle

Atunci când ești implicat într-un proces al migrației – studii, muncă, trai peste hotare, mai devreme sau mai târziu ajungi să ai nevoie de traduceri oficiale și autorizate. Și pentru că noi suntem strânși legați de acest serviciu, am ales și un partener pe măsură, pe care să vi-l recomandăm atunci când aveți nevoie de ajutor.

De curând am semnat un acord de parteneriat cu biroul de traduceri Intralex. Ceea ce înseamnă că voi, clienții NEXUS veți avea parte de reduceri pentru toate serviciile oferite de echipa Inesei Foltea.

Traduceri autorizate în peste 10 limbi:

Intralex există pe piața din Moldova de peste 10 ani și lucrează cu cei mai buni traducători din țară și de peste hotare – moldoveni plecați în străinătate.

Specialiștii de la Intralex oferă servicii de traducere din peste 10 limbi: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, rusa. Acestea sunt cele mai solicitate limbi, apoi există și limbile mai puțin cerute, numite ”limbi rare”- greacă, bulgara, turca și mai rar, dar oricum existente – araba, chineza, norvegiana.

Cât timp aștepți traducerile?

În funcție de solicitare, dacă sunt documente standarde, cum ar fi certificatele de naștere, de căsătorie, diplome de studii, certificate medicale, interpretarea durează de la o oră până la 24 de ore. Dacă e vorba despre anexele la diplomă, care pot conține mai mult de 10 pagini, traducerea va dura până la 2-3 zile. Rapiditatea serviciului depinde de volumul muncii pe care o are de făcut traducătorul, dar și de limba din care e necesar să traducă.

Care sunt prețurile?

Imediat ce ai venit la companie ești anunțat care va fi durata procedurii și ți se face un calcul în care ți se spune cât o să coste și cât o să dureze traducerea.

Taxarea serviciului se face conform regulilor internaționale – traducerile scrise se calculează după numărului de semne. Ceea ce înseamnă că pentru 1 800 de semne, pentru limbile standarde va fi necesar să achiți în jur de 90 de lei.

Interpretările orale costă în jur de 200 de lei ora.

Pentru că ești client NEXUS poți beneficiază de o reducere specială de până la 30%. Iar ca să te bucuri de ea, trebuie să vii la unul dintre Centrele NEXUS și să ceri cuponul cu reduceri.

Intralex a tradus pentru toate ministerele din țară. Ba mai mult, pentru că cei de la ministere sunt mulțumiți de serviciile prestate de biroul de traduceri, în fiecare an, aceștia revin pentru a le cere ajutorul.

Intralex este un birou de traduceri autorizat de a traduce și interpreta pentru toate instituțiile juridice – poliția, judecătoria, oficiul stării civile, notarii etc.

Partenerii noștri pot fi contactați:

Tel: (+373) 22 21 02 88; (+373) 69108508; (+373) 68088608; 

Email: ifoltea@yahoo.com;

Skype: intralexcc11; inesa_foltea;

Facebook: Intralex Traduceri și Inesa Foltea 

Sau te poți adresa direct la birou: mun Chișinău, str. Pușkin 37.

Doar cu NEXUS, migrează pregătit, revino mulțumit!