DISTRIBUIȚI

Prieteni dragi de acasă sau din străinătate, care sunteți în căutarea unui credit avantajos. Partenerii noștri de la BC „Moldova Agroindbank” SA au lansat o ofertă unică pe piaţa din Republica Moldova, destinată persoanelor fizice.

Și pentru că este o bună ocazie de a obține un credit în condiții favorabile, vrem să vă spunem despre avantajele lui.

Acum la MAIB poți obţine un credit de consum sau imobiliar cu 0% rata dobânzii, pentru primele 6 luni de viaţă a împrumutului. În primele 180 de zile de la obținerea creditului ești scutit de rata dobânzii, cee ace înseamnă că vei achita mai puţin pentru deservirea acestora.
În plus, MAIB oferă soluţii de refinanţare a creditelor contractate de la alte instituţii financiare, fără achitarea comisionului unic.
După expirarea perioadei de 6 luni, dobânda la credite va fi una flotantă şi se va stabili în mărime de 10% anual pentru creditele „Multiopţional” şi Creditele imobiliare, iar la acordarea „Creditului pentru finanţarea cheltuielilor personale” se va aplica o dobândă  de 11% anual.

Campania promoţională „Creditele de la MAIB te fac fericit! 180 de zile fără dobândă la credit” se desfăşoară în perioada 21 august-21 noiembrie 2017.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile din oferta MAIB pot fi obţinute în orice filială, accesând Extrasul Campaniei Promoţionale sau apelând Call Center (022) 268 999.