DISTRIBUIȚI

Ești pasionat de limba engleză, ai între 15 și 19 ani și-ți plac provocările? Minunat! Atunci ești un foarte bun candidat pentru concursul SKOLAR 2017, organizat de partenerii noștri de la Centrul EXCEL.

Verifică-ți cunoștințele și alege-te cu premii valoroase: burse de studii, gadget-uri și tabere de vară, dar și multe alte premii valoroase.

Sună promițător, nu? Noi tot așa credem! De aceea, te provocăm să te înscrii în concurs și să iei premiul mare! Noi avem încredere în tine 😉

Concursul este dedicat tinerilor din liceele publice, cât și private precum și colegii sau alte instituții de învățământ de nivel pre-universitar. Participarea în concurs este benevolă și se face în mod gratuit pentru toți cei care cunosc limba engleză la un nivel mediu sau avansat –  în fucție de categoria la care decizi să te înscrie în concurs.

În cea din prima etapă trebuie să intri pe pagina oficială a Concursului, să alegi categoria la care vrei să participi și să îndeplinești până la data de 25 octombrie formularul (în engleză).

Atenție, poți participa la o singură categorie dintre cele 3 disponibile. Iar înainte de a începe completarea, citește cu atenție REGULAMENTUL concursului, aici vei afla toate condițiile, etapele și probele pe care le ai de trecut.

Iată cele trei categorii:

– English Band
– Science Junior (matematică)
– Science Senior (matematică)

După ce ți-ai ales categoria, completează formularul de participare conform cerințelor organizatorilor. Dacă te-ai înregistrat, vei primi pe e-mail (adresa electronică indicată în formularul de înregistrare) un mesaj de confirmare a înregistrării.

Apoi, cu cinci zile înainte de lansarea ETAPEI I (Regională), vei primi pe același e-mail invitația pentru participare, conform categoriei la care te-ai înregistrat.

Listele participanților, localurile și orarul desfășurării etapei regionale vor fi afișate pe pagina web a concursului.

Dragi elevi, noi vă urăm succes, iar pentru orice informație de care aveți nevoie, nu ezitați să contactați în mod direct partenerii noștri de la Centrul EXCEL.