DISTRIBUIȚI
Deși primăvara din acest an nu este bogată în raze de soare, faptul dat nu-i împiedică pe tineri să joace nunți. Iar cei care deja au copii, se grăbesc să organizeze cumetrii și botezuri. Și cum show-urile de pirotehnică au devenit un atribut aproape obligatoriu la sărbătorile moldovenilor de pretutindeni, am decis, împreună cu partenerul nostru de la Edineț, proprietarul Întreprinderii „Nicolae Colenco” (mărfuri pentru sărbători și servicii de pirotehnică), să îți oferim câteva sfaturi practice despre cum să alegi, cum să păstrezi și de unde să procuri focurile de artificii, lampioane și alte mărfuri pirotehnice ca ele să îți asigure un eveniment frumos, sigur și, cel mai important, fără accidente.

Nicolae Colenco activează în acest domeniu de mai bine de șase ani. Iar potrivit lui, în acest timp a avut grijă să țină cont de legislație, tendințe în materie, dar și să informeze corect clienții. În acest fel are grijă atât de clienții lui, cât și de activitatea pe care o desfășoară.

Iată câteva lucruri pe care ți le recomandă expertul.

1. Nu procura articolele din piețe sau locuri dubioase. Înainte de a scoate banii din buzunar, cere de la vânzător să îți demonstreze că activează în bază legală. De asemenea, trebuie să-ți demonstreze că produsele pe care le comercializează sunt licențiate și corespund standardelor de calitate. Un lucru extrem de important este să verifici condițiile în care sunt păstrate.

2. Toate produsele trebuie să aibă indicat pe pachet termenul de valabilitate, instrucțiunile de folosire și pericolele care pot apărea în cazul în care marfa n-a fost păstrată, utilizată și manipulată în conformitate cu instrucțiunile. Mai mult decât atât, persoanele fizice pot folosi doar articole de pirotehnie din categoria I. Celelalte, pot fi manipulate doar de experți în domeniu și doar în exterior.

3. Folosește pirotehnica doar în felul în care este indicat în instrucțiuni și asigură-te că o poziționezi la o distanță minimă de 50 de metri de locuințele cu 4 niveluri și la o distanță mai mare de 100 de metri, dacă e vorba de construcții care depășesc 4 niveluri.

4. Potrivit legislației, este interzisă utilizarea articolelor de pirotehnică în localități de la ora 10 seara la 7 dimineața.

5. Stabilește cu pirotehnicianul pachetul potrivit evenimentului tău. Explică-i unde va fi organizată petrecerea și cât de spectaculos îți dorești să arate spectacolul. În acest fel vei putea alege pachetul care ți se potrivește la preț și calitate. Spre exemplu, cutiile speciale pentru nunți pot avea o durată de 5, 9 și mai multe minute, respectiv și spațiul și costurile pentru aceste focuri de artificii sunt diferite.

Pentru detalii sună la 069 21 28 78 – Nicolae.

Ai grijă ca sărbătoarea ta să arate bine și în siguranță!

Iar pentru a beneficia de o reducere de 10% la gama de produse disponibile la I.I. ”Nicolae Colenco”, cumpără cardul NEXUS, în baza lui te vei bucura de oferte generoase din partea partenerilor noștri.

P Acest articol conține plasare de produs. Toată răspunderea privind calitatea și prețul produsului aparține I.I. “Nicolae Colenco”.

foto: 21ccgroup.com