DISTRIBUIȚI

Lucrătorii migranţi pot beneficia de surpize plăcute la deschiderea unui „Depozit pentru lucrătorii migranţi”. În contextul campaniei promoţionale lansate de Moldova Agroindbank şi compania Voiaj International, clienţii băncii sunt îndemnaţi să contracteze un depozit pentru a primi şansa să câştige două bilete de avion spre orice destinaţie în Europa.

Fiecare client care va deschide un „Depozit pentru lucrătorii migranţi în perioada campaniei, primeşte un voucher cadou în valoare de 300 lei, care îl va putea utiliza ca reducere la procurarea biletelor de avion la agenţia Voiaj International.

Campania promoţională se desfăşoară în perioada 01.11.2017-10.04.2017.

La finele Campaniei va avea loc o tombolă cu participarea clienţilor care au procurat bilete de avion cu utilizarea voucherelor, în urma căreia vor fi extraşi doi câştigători. Aceştia vor primi bilete de avion tur-retur, pentru o destinaţie în Europa cu zbor direct din Chişinău.

Notă: Produsul „Depozit pentru lucrători migranţi” este conceput cu o atenţie deosebită faţă de necesităţile migranţilor. Astfel, persoana poate efectua un şir de operaţiuni: depuneri suplimentare (inclusiv de peste hotare), primirea dobânzii pe un cont curent sau pe contul de card, efectuarea operaţiunilor bancare în favoarea membrilor familiei aflaţi în ţară (achitarea serviciilor comunale, alimentarea contului de card al membrilor familiei sau al persoanei terţe, achitarea ratelor dobânzii la credite ş.a.)

Pentru mai multe detalii vedeţi Regulamentul Companiei sau accesaţi site-ul agenţiei www.voiaj.md.