DISTRIBUIȚI
Prieteni, vă amintiți? V-am promis că din acest an o să avem servicii care vor facilita conexiunea dintre cei care sunt în străinătate și cei rămași în Moldova.
Potrivit studiilor IASCI-CIVIS, moldovenii de peste hotare vor să investească bani în servicii de calitate, care să le asigure îngrijirea părinților și a copiilor rămași acasă. Dar așa cum aceste servicii nu sunt foarte răspândite în țara noastră, migranții pur și simplu nu știu la cine să se adreseze și pe cine să găsească pentru a încredința această responsabilitate.

Noi ne-am asumat această răspundere și am căutat cele mai bune servicii la cei mai de încredere parteneri pe care să-i putem recomanda migranților. Mai mult decât atât, ne-am propus să obținem și reduceri consistente pentru clienții NEXUS care vor să beneficieze de servicii sociale.

La final de iunie am semnat acordul de parteneriat cu Asociația Obștească ”PRIMA” din orașul Taraclia.

Partenerul nostru este o organizație nonguvernamentală care oferă servicii de dezvoltare timpurie pentru copii (inclusiv pentru copiii cu nevoi speciale) și servicii de reabilitare și integrare socială pentru persoanele cu dizabilități.

Toți cei de peste hotare (și nu numai) care au nevoie de asemenea servicii, pot beneficia de o reducere de 15% din partea partenerului nostru. Tot ce trebuie să faceți e să ne contactați și să cereți cuponul cu ofertă. Dacă nu puteți veni direct la noi, puteți cere reducerea prin email, Skype sau Facebook. În acest mod ne asigurăm că puteți beneficia de cele 15% reducere indiferent de unde vă aflați. Iar asta vă asigură că persoanele dragi, care au nevoie de grijă și atenție sunt pe mâini bune.

Clienții NEXUS vor beneficia de reduceri la o serie de servicii oferite de AO PRIMA.

–        asistență pentru dezvoltarea multilaterală a copilului

–        consultanță pentru părinți cu privire la creșterea timpurie a copiilor de la 1 la 2 ani

–        asistență din partea logoped-psiholog pentru îmbunătățirea stării copiilor cu nevoi speciale

–        predarea limbii române și a limbii engleze pentru copiii de la 3 la 9 ani

–        supravegherea copiilor de la 1 la 7 ani pe durata șederii la Centru, în timpul orelor de lucru

–        consultație psihologică pentru copiii cu vârsta între 9 și 18 ani

AO PRIMA investește în dezvoltare copiilor și încearcă să susțină și să descopere talentele lor. Este o muncă enormă, dar această dedicație aduce roade bune, care merită orice secundă investită în copii. Respectul se manifestă prin atitudine mai mult decât prin cuvinte.

Dragi prieteni, de acasă sau din străinătate, dacă aveți nevoie de specialiști calificați care să aibă grijă corect și să fie devotați muncii lor, apelați cu încredere. Contactați-ne, cereți reducerea de 15% și beneficiați de toate serviciile enumerate mai sus.

Aveți grijă de voi și de cei dragi, oriunde vă aflați!