Ia-ți grantul pentru afacerea ta, află când și de unde

  • Ia-ți grantul pentru afacerea ta, află când și de unde
Programul PARE1+1 este unul destinat lucrătorilor migranți și/sau rudelor de gradul I ale acestora. Programul are un principiu simplu – la un leu investit de tine, PARE 1+1 îți oferă tot un leu. Deși pare destul de simplu, există anumite reguli și criterii care nu pot fi încălcate, iar ca să obții finanțarea trebuie să le cunoști. Așa că, Centrul NEXUS Chișinău și-a propus să organizeze un seminar de informare gratuit în care să ofere cât mai multe detalii despre posibilitățile de obținere a granturilor. Iar Radu Tucan, directorul Centrului NEXUS Chișinău, s-a oferit să ne spună mai multe despre seminarul de pe data de 20 decembrie.

Radu, de ce ați decis să faceți un seminar despre PARE 1+1?

Vrem să informăm cât mai multe persoane care au tangențe cu migrația. Persoane care au acumulat capital peste hotare, ei sau chiar rudele lor de gradul I. Așa că am propus partenerilor noștri de la Organizația Pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) să ne susțină ideea seminarului și să vină să ne ofere cât mai multe informații despre Progamul PARE1+1. Iar ei au acceptat cu drag să facă acest lucru. Așa că Daniela Dascaliuc, Sefa directie finanțare intreprinderi mici și mijlocii de la ODIMM va oferi toată informația necesară în cadrul seminarului. Ea ne va vorbi despre posibilitățile de a obține un grant pentru a dezvolta sau iniția o afacere. Plus că ne-am dorit ca acest eveniment să-l dedicăm Zilei internaționale a migrantului, marcată pe 18 decembrie.

Cine o să poată veni la eveniment, este unul deschis, va avea acces oricine?

Da, este un eveniment deschis. Oricine își dorește să afle mai multe despre Programul PARE 1+1 poate veni pe data de 20 decembrie, ora 15:00, la Centrul NEXUS Chișinău să participe la seminarul  de informare. Dar așa cum locurile sunt limitate, cei care vor să beneficieze de această informație trebuie să-și rezerveze locul din timp. Rezervarea o pot face la numărul de telefon 0 606 696 36.

Poți să-mi dai mai multe detalii despre seminar?

Vom oferi toată informația despre Programul PARE 1+1: care sunt condițiile de participare în cadrul programului, cui i se acordă finanțarea, care sunt șansele de a obține un grant pentru anumite sectoare. Evident, această informație va fi dezvoltată. Nu vor fi doar informații generale. Pregătim o prezentare cu toate detaliile, dar la final vom avea și o sesiune de întrebări-răspunsuri.

De ce crezi că ar trebui să vină oamenii la acest seminar?

Aici vor avea posibilitatea să afle mai multe despre posibilitățile lor de a obține această finanțare pentru afacerea lor.

După acest seminar oamenii o să cunoască toate detaliile ca să poată obține grantul de care au nevoie?

La seminar vor cunoaște ce trebuie să știe ca să obțină acest grant. În primul rând Programul PARE 1+1 necesită mult timp ca să te înregistrezi. Apoi trebuie să cunoști cum să depui cererea pentru participare la proiect și sunt multe alte detalii tehnice despre care vom vorbi. Cu siguranță, după acest seminar va fi mult mai ușor și mai clar pentru cei care vor să obțină grantul, cum trebuie s-o facă. Mai mult decât atât, la finalul seminarului avem și un invitat special. O persoană care a avut experiența de a participa la Program și de a obține finanțarea. Invitatul va răspunde la toate întrebările și va vorbi despre toate detaliile legate de experiența sa.

Doar cu NEXUS migrează pregătit, revino mulțumit!

 

Ce-ți oferă NEXUS?

  • Servicii gratuite de consultanță referitoare la migrație
  • Informații ample, veridice și din surse autorizate
  • Asistență individuală și suportul întregii echipe
  • Soluții din partea partenerilor noștri
Dacă te-am convins, devino clientul nostru completând câmpurile de mai jos.