DISTRIBUIȚI

În schimb, cu siguranță te pregătești să te duci tu la ei! Cu această ocazie, Centrul NEXUS Chișinău vine să te ajute!
Dacă planifici să mergi în Marea Britanie, dar procesul de obținere a vizei ți se pare dificil și anevoios, atunci trebuie să vii la noi. Aici vei găsi multă informație utilă.

Ne-am propus ca din luna noiembrie să facem o serie de ateliere GRATUITE, prin care să te informăm cum să obții viza pentru Marea Britanie.
În cadrul seminarelor vom împărtăși cunoștințele și experiența noastră cu toți cei care doresc să viziteze Marea Britanie și au nevoie de viză pentru asta.

Ce vei învăța la Centrul NEXUS Chișinău?
1. Vei învăța unde trebuie să te înregistrezi
2. Ce formulare și cum trebuie să le completezi
3. Care sunt costurile și perioada în care obții viza și multe alte lucruri care vor face procesul de obținere a vizei pentru Marea Britanie mai ușor și mai plăcut.

Acestea fiind spuse, suntem bucuroși să te anunțăm că primul seminar GRATUIT despre cum să obtii viza pentru Marea Britanie va avea loc pe data de 18 noiembrie, ora 17:00, adresa este aceeași – Chișinău, strada Ismail 84, Centrul NEXUS Chișinău.

Vrei să ajungi la seminarul nostru?
Contactează-ne la numărul de telefon 0(22) 54 91 13 sau la telefonul mobil 060 669 636 și programează-te la seminar, sau te poți înscrie direct pe pagina noastră de web: www.nexusnet.md
Noi te așteptăm!

Doar cu NEXUS migrează pregătit, revino mulțumit!