DISTRIBUIȚI

NEXUS îți spune ce să faci – să apelezi la partenerul nostru, compania de consultanță Onoris Legis, autorul portalului ConsultExpert.md. Iată soluția perfectă pentru tine! ConsultExpert.md este un site în care orice persoană poate adresa o întrebare unuia sau mai multor experți despre problema pe care o are. Site-ul reprezintă o platformă care facilitează interacțiunea dintre oamenii simpli și specialiști din o mulțime de domenii. Jurisprudență, business, IT, medicină, construcții, și chiar odihnă și hobby.

Cea mai solicitată categorie de consultanță ține de domeniul afacerilor, așa că dacă vrei să afli urgent despre vreun subiect ce ține de relațiile de muncă, interacțiunea cu instituțiile statului, interpretări ale actelor legislative, aici vei găsi răspunsurile.

Fără a părăsi domiciliul, și cu minimum de resurse – de timp, efort, bani – poți contacta un expert, fiind sigur că timp de maximum 5 zile vei primi un răspuns.

Orice consultare prin intermediul site-ului este gratuită – ne referim la consulații generale. Cât priveste consultațiile personale, când Clientul necesită o asistență în detaliu, atunci Părțile de comun convin asupra costului serviciului. Orice consultări ulterioare se negociază separat în dependență de problema Clientului.

Rostul acestui proiect constă nu doar în ajutorul persoanelor ce se află într-o dificultate, dar și de a oferi un birou virtual și o șansă de promovare tinerilor specialiști din Moldova, precum și celor deja calificați și consacrați să beneficieze de tehnologiile marketingului în grup, propuse de ConsultExpert.md. Nu în ultimul rând portalul își propune să contribuie la formarea unei societăți civile puternice și sănătoase.

De ce ConsultExpress.md și nu în altă parte? Iată avantajele:

  • Selecția rapidă a unui expert;
  • Comunicarea imediată on-line cu un expert;
  • Primirea gratuită a unei consultații calificate și profesioniste;
  • Posibilitatea de a obține răspunsuri de la mai mulți experți asupra problemei sale;
  • Economie de timp, bani și de drum;
  • Confidențialitatea datelor personale, și posibilitatea obținerii consultației păstrându-și anonimatul.

Pentru a primi o consultație gratuită, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe site la acest link. De asemenea, poți găsi deja răspuns la o mulțime de alte întrebări ale altor persoane aici, precum și îți poți găsi expertul cel mai potrivit pentru tine accesând acest link.

Contactează-ne pentru a-ți oferi mai multe detalii și nu uita să dai „like” și „share” dacă articolul ți-a fost util. Succes!