NEXUS Moldova, sediul central

Nicolaas de Zwager

fondator și director IASCI, coordonatorul NEXUS

”The big Nicolaas” cum obișnuiam noi să-i spunem, este cel care a fost ani de zile motorul și sufletul echipei NEXUS. Tot ce înseamnă NEXUS Moldova, este produsul muncii lui.
Nick a avut mai multe super-puteri, dar cel mai mult am apreciat la el capacitatea de a inspira și motiva echipa să muncească.
Nick a plecat de printre noi în luna iunie, 2017.

Ulrike Bruderle

coordonator NEXUS Moldova   

Ulrike coordonează toate activitățile NEXUS în calitate de șefa cea mare. Ea cu ușurință înțelege și pătrunde în toate procesele, de la rapoartele financiare până la aranjamentul floral de pe masa din bucătărie. Deși conduce cu multă forță, este o fire sensibilă și romantică.
Ulrike are o super-putere – ea poate să fie mamă, nu doar acasă, dar și la muncă
vezi articole

Ruslan Sințov

coordonator cercetare, monitorizare și evaluare

Ruslan știe totul despre migranți, unde se află, cu ce se ocupă, câți bani au adunat și când vor să se întoarcă acasă. El este cel care ”stă cu ochii” pe moldovenii din străinătate și cel mai curios e că știe din memorie toate cifrele din studiile pe care le face.
Ruslan are o super putere – atunci când noi ne pregătim să zburăm, undeva prin nori, el vine și demonstrează că nu e încă momentul.
vezi articole

Cornelia Ciofu

manager centre NEXUS  

Cel mai bun organizator al echipei NEXUS. Cornelia poate merge până în pânzele albe ca să îndeplinească ceea ce-și propune, dar de cele mai multe ori, ea are planuri mărețe, bine gândite și calculate.  Respectă cu strictețe termenele limită și are grijă ca toate să fie aranjate și puse la locurile lor.
Cornelia are o super-putere – ea știe să-i pună la respect pe toți, dar în același timp poate să mângâie cu blândețe.
vezi articole

Slavian Guțu

manager comunicare strategică și parteneriate

Slavian știe să combine perfect cifrele cu literele. Este un expert al cuvintelor frumoase și al strategiilor de durată. Atunci când merge la negocieri, rar vine cu un ”nu” din partea partenerilor și asta e pentru că nu-i poți rezista șarmului și carismei pe care le emană. Este super atent la detalii și cu ușurință poate fi numit ”regele” pedantismului.
Slavian  are o super putere – atunci când totul ”arde” el știe să stingă spiritele.
vezi articole

Laura Grigore

manager marketing online

Laura știe să tulbure echipa, când toți își văd liniștiți de treabă, ea vine cu o ”nouă idee”. Este rebelă și  creativă. Cu greu se conformează regulilor și respinge dress-code-ul. Pentru că știe să prezică rezultatele campaniilor, a fost poreclită de colegi ”vrăjitoarea”.
Laura are o super putere – a captat toată puterea online-lui și a umanizat-o.
vezi articole

Elena Dodon

contabil

Elena e prima care vine la NEXUS și ultima care pleacă. Și asta pentru că cifrele îi dau multe bătăi de cap. Ea are grijă ca totul să fie numărat și potrivit legii. Contabila noastră are un simț al umorului fin și o minte ascuțită, care-i merge foc. Elena adoră să danseze și să călătorească.
Elena are o super-putere –  poate să ia rând pe rând toate problemele și să le rezolve.
vezi articole

Alexandru Lavranciuc

specialist IT

”Alex IT” știe totul despre rețele, cabluri, hosting-uri, domen-uri și multe alte cuvinte care noi nu le înțelegem.  Cu ușurință citește în cifre și simboluri,  în mâinele lui toate calculatoarele capătă viață. Are răbdare cât duce trenul și nici un ecran albastru nu l-a oprit încă.
Alex are o super putere –  cu un singur ”click” face ca totul să funcționeze.
vezi articole

Articole NEXUS Moldova

Ne găsiți aici

Adresa: str. Columna 106, et.2
(+373) 22 23 77
info@nexusnet.md

Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni, Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie Moldova,Viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie Chisinau,reunificarea/ reunificare a familiei in Anglia/UK/Marea Britani /pentru moldoveni,viza/visa de familie pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa de luncu/munca in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa turistica in Anglia/UK/Marea Britani pentru moldoveni,viza/visa de student/pentru studenti in/pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,viza/visa de vizitator in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,aplicarea la viza/visa pentru Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,deschiderea viza/visa in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni,Viză Marea Britanie: consultăm/consultatii completăm, programăm – servicii legale,Consultatii viza/visa pentru/in Anglia/UK/Marea Britanie /pentru moldoveni Yandex.Metrica