DISTRIBUIȚI

Acum aveți ocazia unică să găsiți informația generală despre toate oportunităţile de finanţare a afacerilor: ratele dobânzii, finanţatorii, bănci sau instituţii participante, perioada de graţie, termenul de scadenţă, suma totală disponibilă şi altele. Tot ce trebuie să faceți este să accesați portalul finantare.gov.md.

Mai multe detalii despre fiecare program de finanţare în parte puteţi afla la contactele indicate în dreptul acestora. Informaţia dată va fi permanent actualizată de către Cancelaria de Stat.

Acest portal este o inițiativă a Guvernului Republicii Moldova de a susține sectorul privat, prin mobilizarea de la partenerii săi de dezvoltare bani în condiţii preferenţiale. Beneficiind de această asistenţă (scheme de credit, granturi sau subvenţii), antreprenorii moldoveni pot să-şi dezvolte afacerile, să-şi crească semnificativ calitatea şi capacitatea de export a produselor, astfel devenind mai competitivi şi creând noi locuri de muncă. Ratele dobânzii la aceste finanţări preferenţiale sunt mai joase, sau, în cadrul granturilor şi subvenţiilor, nu există. De asemenea, perioada de rambursare a împrumuturilor este de câteva ori mai mare decât la creditele comerciale, multe din ele având şi perioade de graţie.

Alături de partenerii noștri din cadrul Cancelariei de Stat, vă invităm să explorați această platformă şi vă urăm succes în dezvoltarea afacerii dumneavoastră, prezente sau viitoare!