DISTRIBUIȚI

La final de 2016 am făcut-o și pe asta, am lansat primul card de reduceri NEXUS.

Pe cardul NEXUS se regăsesc o mulțime de parteneri de la Edineț. Prin acest nou serviciu ne-am propus să dezvoltăm, să îmbunătățim și să promovăm businessului local. Pe de altă parte, satisfacem necesitatea clienților NEXUS Edineț de a beneficia de reduceri mari, oferite de parteneri.

La ceremonia de lansare a cardurilor, care a avut loc pe 19 decembrie a.c., au fost prezenți 15 parteneri care au semnat contractele de colaborare.

Am reușit să obținem reduceri de la 15 parteneri (vezi aici partenerii, serviciile și reducerile oferite de ei). Și nu ne oprim aici, urmează ca NEXUS Edineț să obțină de la parteneri și mail multe reduceri la Edineț, în raioanele învecinate, dar și la nivel național.

Elena Velniciuc, migrantă reîntoarsă din Federația Rusă, clienta Centrului NEXUS Edineț, dornică să beneficieze cât mai curând posibil de ofertele partenerilor NEXUS Edineț, a rezervat cu mult înainte primul card de reduceri pe care l-a și procurat în ziua lansării. Așa că am reușit cu ajutorul cardurilor să facem prima conexiune între clienții și partenerii noștri.

Suntem recunoscători tuturor partenerilor care au dorit să colaboreze cu NEXUS Edineț și ne-au oferit reduceri mari și frumoase.

Cu siguranță, toți partenerii noștri vor oferi servicii și bunuri calitative tuturor deținătorilor cardului de reduceri NEXUS Edineț.

Dacă vrei și tu să beneficiezi de un card de reduceri NEXUS Edineț, adresează-te: str. Independenței 53; sau sună la numărul de telefon 060669638. Detalii despre servicii și reduceri aici

Prețul cardului e de 250 de lei.

Doar cu NEXUS migrează pregătit, revino mulțumit!